Welkom!

 

Welkom in Giko Kaart 't Veldhoppertje!  

 

 

Giko Kaart ‘t Veldhoppertje is een autonome kleuterschool die open staat voor jongens en meisjes tussen 2 jaar en 5 maanden en 5 jaar. We hebben een nauw samenwerkingsverband met lagere school Gilo De Kaart en zetten sterk in op de brug tussen de derde kleuterklas en het eerste leerjaar tussen de beide scholen.  Giko Kaart ’t Veldhoppertje is een buurtschool binnen de Brasschaatse wijk Kaart en werkt met een jaarklassensysteem. Onze kleuters zitten op leeftijd verdeeld over 7 klassen (twee klassen van elke leeftijd en een instapklas). Onze school behoort tot het officieel gesubsidieerd onderwijs (OVSG).

De missie van onze school is duidelijk: wij willen een warme en veilige leer- en leefomgeving creëren waar onze kleuters, ouders en leerkrachten zich goed en betrokken voelen. Iemand die zich goed voelt, is in staat tot optimaal leren!

 

Enkele ouders aan het woord:

"Bekwame, vriendelijke leerkrachten. Telkens opnieuw bedenken ze leuke activiteiten, knutselwerkjes,... Er is zorg en aanbod op maat van elk kind, ook van kinderen met een extra zorgvraag!"
- mama Lennert (5) en Jolien (7)

"Bij de eerste kennismaking hadden we meteen het gevoel van 'thuis komen'. Een gevoel van warmte,veiligheid en geborgenheid. We hadden meteen vertrouwen om onze kinderen hier 'achter te laten'."
- ouders Leo-Jax (3) en Emily-Rose (5)

"Een fantastische begeleiding in een groene omgeving met veel aandacht om kind te mogen zijn. Er bestaat geen betere start voor een kind"
- papa Manon (3) en Nathan (6)

 

Neem een ​​kijkje op onze  facebookpagina  of onze  schoolbrochure